uFeel.me
Стига
Автор: beibi,  10 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 656
Не,не мога да повярвам,
че това си ти.
Като ръждясало желязо
са твоите лъжи.

Кого си мислиш....,
че заблуждаваш ти?
Като айсберг си за мен,
всичко започна да се топи.

По пътя си всичко рушиш.
Не,стига вече с тези игри
за мен е унижение,
да погледна в твойте очи,
в тях намирам само лъжи.

Стига,.....малкото дете,
порасна в жена,
залъгалката вече не е игра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me