uFeel.me
Стига
Автор: lubovnica,  12 юни 2009 г. в 20:55 ч.
прочити: 258
Стига вече,
не искам на задната седалка да седя,
Стига вече,
омразна ми все да съм сама,
Стига вече,
искам малко реален живот,
Стига вече,
искам радост и спокойствие,
Стига вече,
и аз съм човек... нали!
Стига вече,
ревност само не искам,
Стига...
Защо не ме освободиш?
Ще освободиш и себе си!
Стига...
Не разбираш ли....
Премина границата!
Знам грозно звучи,но аз съм втората
Спри да ме ревнуваш сякаш съм първата!
Ти сам казваше че заслужавам нещо по-добро!
Остави ме да го намеря!
Стига...
Краят вече идва!
Стига...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me