uFeel.me
Стига ми!
Автор: bizcocho,  5 юни 2009 г. в 20:34 ч.
прочити: 542
Не ме питай за минали нощи,
не надничай в отминали дни,
тишината пази ти пред кости,
които раниха ме със свои вини.
 
Не откъсвай напразни стенания,
не заривай ти чужди лъжи...
и не търси за тях оправдания,
че пролели са мойте сълзи...
 
Не се взирай към мъртво ухание,
не вдишвай горест от стари следи....
Мен ми стига това твое признание,
че съм Жената на твойте мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me