uFeel.me
Стая с едно легло
Автор: klorans,  23 март 2011 г. в 19:55 ч.
прочити: 226
Три свещи, малки чашки с леко вино,
сънлива нощ потготвяща се за екстаз.
Червени розови листи предвещаващи,
че нечия любов ще се разлисти.
Забързан часовник спиращ времето,
сатен, гладък допир...
Тишина затихнала пред буря.
Прииждащ смях, срамежливо докосване
любовно жигосване, запечатващо се накрая с целувка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me