uFeel.me
Старо време
Автор: D.Pachev,  23 ноември 2009 г. в 11:42 ч.
прочити: 999

Когато нещо свърши,
преди да е започнало...
не съжалявай... то е,
в нашето минало.

Смеха ми - който ти дарявах,
прегръдките и нежните слова,
опората която представлявах,
твои бяха... но някога.

Сега съм далечен... мираж!
Мислиш, в нощите скиташ,
Изгубила път и следа...
за мен плачеш... и питаш.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me