uFeel.me
Старата любов... нека бъде нова
Автор: Rozovichka,  26 януари 2009 г. в 00:14 ч.
прочити: 216

 

Знай, любими, винаги до теб ще бъда.
Ще бдя над теб докато нощем спиш,
ще те следвам, с вятъра ще те прегърна,
целувки ще ти пратя, и дано си спомниш...

Oнази старатастрастната любов,
С която нощем си затваряше очите,
която те събуждаше с камбанен звън....
И да летят караше мечтите...

 Тя... която те научи да живееш,
Тази... моята любов... истинска
И ако някой ден опиташ да я върнеш
Знай... твоя... пак ще бъда...!

 Запазих в мен едно... мъничко парче,
което помни... твойте ласки... топлота
което всеки ден... и нощ за теб... копнее
иска да се слеят нашите...сърца

Запали... стария огън... който гореше
Накарай го да оживее... като феникс от жарта
И недей да позволяваш да си тръгва вече...
веднъж върнала ли се е любовта...



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me