uFeel.me
Стапям се
Автор: zigitop,  29 май 2009 г. в 01:41 ч.
прочити: 276
Стапям се

това е нечовешка болка
не зная кой ще издържи
някой къса и изхвърля
а друг с гранит
сърце гради

люлея се в различни крайности
ту псувам
ту моля се
когато си остана сам
изгубвам се във две полярности
ту мразя
ту пък
от любов ще се стопя

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me