uFeel.me
Стъклено сърце
Автор: Nanita,  5 май 2010 г. в 08:36 ч.
прочити: 318
Сърцето ми във камък се превръща
замръзва като бучка непрозрачен лед
огледално в него душата се оглежда
върви си, то за теб е вече непотребно.

В скала гранитна превръща се, ронлива
канара готова в бездната да полети
и там в реката, тичаща лежерно долу
във водопад от несбъднати мечти да се потопи.

Сърцето ми е спряло, не се чува
живота в него вече не тупти
станало е на стъкло чупливо, бяло
камък кой пръв ще хвърли, за да го строши?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me