uFeel.me
Среща
Автор: fragola,  25 юли 2008 г. в 15:48 ч.
прочити: 515
Докосна ме!... Не мога да забравя
усещане разтърсващо мига...
Помилва ме!... Как мога да оставя
блаженството от нежната ръка....

Погледна ме!... в очите виждах чудо,
как влюбен си, как искаш ме със страст...
Прегърнах те!... Сърцето беше лудо,
за моето и нежната му власт...

Поисках те!... Как диво всичко беше,
окъпано във летните лъчи...
Поиска ме!... И времето мълчеше,
отдало се на нашите души...

Целуна ме!... А в устните ти нежни
открих за двама ни бленуван свят...
Целунах те!... и с ласките безбрежни
превърнах сивотата в топъл цвят...

Обичам те!... мълвяхме до полуда...
Обичам те!... над всичко, над смъртта!...
Далеч от всеки навик и заблуда
във нас ще пазим свята Любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me