uFeel.me
Среща
Автор: CARICATA_na_nata,  29 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 338
В едно тихо,
много тихо утро, ще се срещнем,
когато боговете спят
и няма кой да ни гори на кладата.
Ще трьгнем прегьрнати
по нашия пьт кьм поляната.
Аз ще стана твойта закуска в тревата,
а ти моето тъй жадувано щастие.
Ще се топя като мед по небцето ти
ще са лепкави дьлго рьцете те.
Ще бьда шоколадова толкова ,колкото искаш
ще те галя там кьдето и ти не се сещаш
ще потрьпваш в екстаз и желания,
а аз ще потичам от всяко докосване.
За теб ще стана уиски,
а ти за мен крем брюле
от мен ще отпиваш,много бавно,
за да ме имаш,още малко поне.
И без с рьце да те докосвам
ще мога да те омагьосвам.
Ще сьбудим боговете,когато станем -един
а отгоре ще чуем....АМИН

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me