uFeel.me
Среща
Автор: tonia_borisova,  6 август 2011 г. в 00:29 ч.
прочити: 254
Сънувани очи

в очите ми се вглеждат.

О, нека помълчим

изпълнени с надежди.!

 Изтръпнал си, смутен -

Душата ти ме гали!

Не вярваш, че си с мен

след  дългата  раздяла.

Но двамата сме тук -

сърцата се разтварят

и чезнем като звук

от ехото повтарян!

1970г., В.Търново
Из книгата \"Възлопис\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me