uFeel.me
Среднощно
Автор: Pepsan,  1 октомври 2012 г. в 21:55 ч.
прочити: 237

На стената в твойта стая

картина има нарисувана от теб

Портрет, създаден уж на ужким

Ще го гледаш всяка сутрин занапред

 

Мечтаех вместо него

моя образ да виси

Нарисуван с любов и устни,

лепнати с червило до моите коси

 

Мечтаех на стената твоя

моя снимка да седи,

да те гледам как те гушкам

прегърнати докато спим...

 

Дори да нямаш моя снимка

ще се примиря, уви.

Ти приготвяща закуска,

Аз целещ го с дартс стрели.

 

Тогава ти ще ме убиеш –

остър удар с тъп предмет

Убий ме ти тогава, не на ужким,

а не сега с отровен арбалет...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me