uFeel.me
Среднощни спомени
Автор: nerina,  19 октомври 2010 г. в 22:47 ч.
прочити: 376
Една стара рана се отвори,
внезапен спомен долетя
с болезнен глас заговори,
та цяла нощ не спя.

Защо реши сега да дойдеш,
не виждаш ли колко е часа,
минаха толкова много зими
и сменяха се лета след лета.

Не съм забравила. Не мога.
Няма я тъжната вече луна,
частица от сърцето, греховна
се скита навън. Сама.

Дали те търси тебе...
или спомена нахлут я взе.
Ще се върне ли при мене?
Тя е в нечие друго сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me