uFeel.me
Среднощна песен
Автор: pupolino,  4 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 438
Пристигаш ли? Ела дори неканен
да се сгрееш с мен в топлото легло.
Отхвърлян, бит, проклинан, хвален.
Ела, запей ми за добро.

Със длани погали страните ми
изсъхнали от нощната горещина
и с устни пресуши сълзите ми.
Помогни ми да заспя.

Ела, в косите ми, за да потънеш тайно
и да ги разпръснеш да летят.
Да ми шептиш със хлад омайно,
за да ми помогнеш да заспя.

Под нощната ми дреха пропълзи,
с нежни пръсти да докосваш моята кожа
и лятната горещина ти прогони,
спокойно да заспя да мога.

Ела! Изпей ми своята среднощна песен
Тъжно, нежно като в драматичен театър.
Изпей ми я, макар миришеща на есен,
ти скитнико, ти хладен вятър.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me