uFeel.me
Сравнения
Автор: pavli,  1 септември 2009 г. в 17:12 ч.
прочити: 2219
Едновременно с тебе мълчим.
Едновременно пращаме знаци.
Едновременно гледаме филм.
Едновременно - не заедно значи...

И мечтаем за онзи момент,
в който заедно всичко ще правим,
за да няма измамен фрагмент,
за да има какво да добавим!   

                                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me