uFeel.me
Спри! Недей!
Автор: Gambrinus,  18 март 2010 г. в 11:35 ч.
прочити: 334

Спри! Недей!

 

 

Среща

Ненадейна,

Погледи

Слети.

Две очи –

Копнеещи,

Срещащи

Други две –

Уморени

От своята

Съдба.

И усмивки

Две.

Свенливи,

Мигом

Разменени –

Мечтаеща

Срещаща

Умоляваща.

Тя без глас

Крещи:

Спри!

Недей!

Погледни

Отново

Очите!

Там тъма е,

Самота,

Тишина.

И сълза

Не една.

Спри!

Недей!

Не ме поглеждай!

Не ме мечтай!

Не се погубвай!

 

18. března 2010.

V celnici a Havlíčková

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me