uFeel.me
Спомни си миналото
Автор: mechtaq_za_teb,  4 август 2008 г. в 09:56 ч.
прочити: 558
Ако някой ден за мене ти се сетиш,
спомни си моя смях и моите очи.
И тогава ако болка във сърцето си усетиш,
дали ще има някой тебе да те утеши?

Ако някога поискаш да поплачеш.
Ако имаш нужда просто мъката да споделиш,
дали за някой нещичко ще значиш...
както някога за мене всичко беше ти?

Ако във очите ти сълзите почнат да се гонят,
ако чудиш се какво се случва с теб,
почни за миналото да си спомняш...
за момичето, което ти превърна в лед!

Ако можеше тогава отражението й да зърнеш,
щеше адски силно да те заболи...
Вече късно е да я прегърнеш...
Виж какво й причини!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me