uFeel.me
Спомените прашни
Автор: radostchet0,  16 ноември 2012 г. в 17:24 ч.
прочити: 213
Тишина изпълни стаята позната,
времето - във минало се преоблече.
Самота почука плахо на вратата
и попита: \"Няма ли да го забравиш вече\"?

Прашни спомени танцуват по тавана.
Гледат ме, зловещо пак се смеят.
Искам да се скрия и заспивам под юргана,
но сънищата с \"Него\" пак белеят...

\"Колко още ще бълнуваш\"?
- часовникът ми разгневено се обади.
\"Той от теб не се вълнува!
 Има друга вече - НЕ РАЗБРА ЛИ???\"
....
 
Моят дневник - стара, жълта страница затвори
и една сълза от мен последна се отрони...

16.11.12г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me