uFeel.me
Спомен
Автор: beibi,  4 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 565
Към мен се обърни
с пръсти ти щракни
и твоята снимка остави,
спомена забравен
при мене ти върни.

Искам да те съзерцавам
с устни да те изучавам,
искам с моето сърце
да милвам твоето лице.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me