uFeel.me
Спомен
Автор: di,  2 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 444
Като орисан съм аз теб да любя,
да търся все твоите очи,
не исках аз да те загубя,
но случи се това- уви...
И още бдиш над мене нощем,
и още виждам те до мен,
и топлата ръка усещам още,
с целувката ти нежна аз започвах всеки ден.
В съня ми идваш всяка вечер
приседнала на нашето легло
с усмивка казваш "лека вечер"
и галиш ме със майчино крило.
Прости за тез' слова тъй късни
прости за мен , за теб, за нас,
но те за мен са галещите пръсти
и надеждата да има "нас".

стиховете са ми подарък,споделям ги с вас:)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me