uFeel.me
Спомен
Автор: danny,  3 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 430
Живеят още в мен твоите очи
и чудния ти глас скрит в моите сълзи,
и нежния ти допир... картината една-
на твоята в моята ръка.
В живота още дълго думите ще звучат
и чувствените устни безкрай ще ме зоват,
и тъжната усмивка на бледото лице,
погребана дълбоко в моето сърце,
ще се явява често, когато съм сама,
и ще ми носи спомени за стари времена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me