uFeel.me
Спомен
Автор: Anq,  12 октомври 2012 г. в 19:48 ч.
прочити: 168

Сън ли бе или реалност,

най – красивата лъжа,

цяла вечност аз те имах,

но за миг от мене отлетя.

Беше ти мечта прекрасна,

беше моя блян мечтан,

само спомена остана

в мене да гори със своя плам.

Спомням си те с усмивка

и пробляскват пак сълзи,

че мечтата си отиде,

че ще бъдеш само спомен ти...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me