uFeel.me
Спомен
Автор: Belieber,  8 юли 2011 г. в 10:40 ч.
прочити: 174
Спомен, прекрасен
си ми ти и 
всеки ден огряваш
моите мечти!



Ти си най-красивият ми спомен,
би искала отново да те видя
да те погаля, да бъда до теб сега,
но остава само спомена,
в сърцето мое!



Исках да бъда част от теб!




Когато спомена отново
надделее бликат парещи,
сълзи, защото неосъществими са моите мечти!



Обичах те, а ти дори и не разбра,
че за теб давах света си свои и
отново не беше мои,
само болката от спомена остави,
във мен да лази!



Ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me