uFeel.me
Спомен
Автор: bofara,  19 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 284
Не бих забравил страшната си мъка,
не бих забравил парещи очи.
Не бих забравил сетната разлъка
и болката, която ме топи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me