uFeel.me
Спомен...
Автор: chvassilev,  22 март 2011 г. в 09:20 ч.
прочити: 251
Самотен спомен ме прегърна
с криле - и сякаш полетях.
В очите му - отново зърнах
усмивки и забравен смях.

В очите му отново бяха
познатите за мен черти.
Отново думите боляха
и плачеха - с безброй сълзи.

Отново устните любими
лекуваха от самота
а чувствата неуловими
изпълваха ни с любовта...

... Изпълваха ни с нежно лято
с уютен вятър, с влюбен дъжд,
и с утро - в птиците излято
с горещи нощи, с топла ръж.

И сгушен в спомена останах
облечен в твойта топлина
притихнал, молещ и разкаян
очакващ милост - от нощта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me