uFeel.me
Спомен за теб
Автор: viktoria,  6 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
Спомена за теб е песента любима
всяка вечер, всеки ден слушам я аз.
Над вечно зелени поляни прелитам аз,
и мисля си за теб.
Всеки ден във мен се раждат, нови непознати мечти,
а сърцето бие за още трепети.
Във въздуха се носи аромата нежен,
на гласа ти златен.
Летиме над зелените поля
и думите ни сливат се в едно
и песента превръща се в едно
от чудесата на земните поля.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me