uFeel.me
Спомен за любовта
Автор: malkoto_kote,  2 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 367
Ще пазя аз в сърцето си тъгата,
която ти ми причини.
С нож рани ме ти в душата
и не ще получиш прошка ти!

Споменът в мене ще остане
за отминалите дни.
Които с теб прекарахме чудесно,
които ти със мене сподели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me