uFeel.me
Спомен съм
Автор: zefpet,  10 юни 2013 г. в 22:10 ч.
прочити: 742

Не се залъгвам, аз съм спомен,
откъснат лист от календар,
далечен лъч и вик отронен
от стих забравен, много стар.

Тъга по навик, стара болка,
навъсен облак вместо дъжд,
премръзнал впряг от руска тройка,
дори забравих, че съм мъж.

Откършен клон сред кална пряспа,
стрела с отдавна счупен връх,
аз ничий сън не ще да стряскам,
а някога живях със стръв.

Свали портрета, слагай нови,
а моя хвърляй вън без жал.
Надянал собствени окови,
да бъда спомен съм узрял. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me