uFeel.me
Спомен с малко грим
Автор: just_my_self,  22 април 2009 г. в 19:56 ч.
прочити: 259
Вали навън,
сълзи се стичат като в сън,
като във филм,
измислен от небивал ум.

Живея пак
по друга схема, в полумрак,
измамен ден,
реалност или просто бряг.

Не ме съди,
не рисувай свои лъжи,
върни се там,
ти поне не си бил сам.

Красив финал
някой нявга обещал,
невидим дим,
само спомен с малко грим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me