uFeel.me
Спомен мой
Автор: stella,  13 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 620
Желаех те преди,
но ти едва ли си разбрал
и едва ли ще ознаеш.
Желая те сега,
но сега далеч си ти от мен,
а едва ли ще се върна пак при теб.
Сънувах те преди,
целуваше тъй нежно моето лице
и докосваше ме нежно.
Сънувам те сега,
но сънят превърна се в кошмар.
Усещам болка и тъга.
Очаквах те преди,
в мечтите ми да дойдеш ти,
ала са мечти, не сбъдват се тъй лесно.
Очаквам те сега
с мъничка надежда да чуя твоя глас
но и таз мечта рухва изведнъж
Преследвах те преди,
а ти все бягаше от мен,
не спираше,препъвайки се в мрака
а в сърцето ми остана тъмнината
Спомням си преди,
но само спомен ми остана.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me