uFeel.me
Споделеност
Автор: sekret,  20 април 2012 г. в 21:58 ч.
прочити: 398
Една усмивка тихичко напъпи
по устните и в ъгъла се спря.
До нежност се разлисти от гласа ти
и слънчево в очите се разля.

Изгубвам се във стъкче радост
и стискам в шепите парче вселена.
Отпивам малки глътки сладост
от тази наша обич споделена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me