uFeel.me
Споделено
Автор: galjamin,  7 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 775

 

 

 

             В живота вплетох пръсти като в стреме

               и здраво се държах, Пегасе мой!

               Край мен бушуваше отлитащото време,

               но не намирах никъде покой.

               И не една любов почука плахо,

               да търси пристан в моето сърце.

               Не знаех аз,че младостта е сляпа -

               не позволих на времето да спре.

               Танцувай  сред морето от любови

               о, моя малка, скитаща душа -

               презряла романтичните окови,

               ти точно своята любов не разпозна!                   

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me