uFeel.me
Споделено (Silviya_Markela & CAMCOH)
Автор: Silviya_Markela,  15 юни 2011 г. в 09:30 ч.
прочити: 309

 


 


Silviya_Markela & CAMCOH


 


 


Ветре, приюти ме в съня си,
нека споделя мечтите ти
сетне нека ти разкажа своите,
нека общ да е сънят ни.


Откога сънувам, че си тук
и че поривите ми са вече твои...
В косите ти ще спра, без звук
и ще сънувам сънища безброй...

Ще те прегърна силно
и с сърце до моето сърце,
претворени в едно,
ще се изгубим във небето.


Небето бе безкрайно пусто,
когато вечно обикалях сам...
Сега ще стане наше русло,
звездите ще ни светят там.

Ще се скрием зад дъгата
и ще творим вълшебства,
и останали без дъх в душата,
ще се събудим с усмивка.


 


 


Дуетът е писан в края на 2009г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me