uFeel.me
Споделени стихове
Автор: Slava56,  2 февруари 2009 г. в 21:45 ч.
прочити: 452
От "Слънчеви пожари"
"Как искам да съм слънце, за да мога
такъв пожар и в тебе да запаля!"


joro1964
Запали ме - ще съм восък
ти, ако си ми конеца...
Ще вибрира моя мозък
в древен ритуал унесен...

Запали ме - ще съм Феникс
и от пепел ще се върна...
До последните си гени
искам тебе да прегърна.


Ех, да беше ми го казал
този, дето ме запали,
не конец - фитил бих станала,
та по-дълго да изгарям!

В храм любовен, храм съдбовен
ще съм твойта древна жрица.
Ще изтлея в ритуала
до последната искрица...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me