uFeel.me
Споделена нежност
Автор: поля,  29 януари 2009 г. в 01:59 ч.
прочити: 319

Държа лицето ти във длани и треперя.
В очите ти потъвам, синева без край!
Докосвам устните ти с устни и се моля,
да няма край, нека няма край.

Така се случват чудесата,
в хармонията между нас, в тишината.
Чета във теб, четеш във мен,
мигове завършени, изпълнени, богати.

Не ме оставяй да си тръгна още,
нека те погледам пак любов,
след тебе нищо няма да е същото,
ще те търся във всеки бъдещ ден живот.

Ще те търся в невинен лъч, погалил лицето ми,
във всяко камъче под мойте нозе,
ще чувствам ясно колко са осиротели дните ми,
дочуя ли топъл смях, напомнящ за теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me