uFeel.me
Споделена любов
Автор: silvia0505,  28 юни 2011 г. в 10:59 ч.
прочити: 285
Мога да чакам, притихнала в мрака,
нежност и обич да взема...
С теб бих се справила с всяка атака,
моя любов споделена.

Щом със ръката си нежно ме водиш,
страх и измяна забравям.
Трепетно,тихо в живота ми ходиш,
болка, тревога оставям.

С обич и ласка към тебе пристъпвам,
приказна моя усмивка.
Щом ме погалиш, направо изтръпвам,
прелестна, нежна въздишка.

Страх ме обзема само когато,
близо до мен не те чувам.
Търся те, мое чувство познато,
щом си до мене ликувам.

С обич сърцата са в миг упоени,
мъката бързо отпада.
И се докосваме в радост пленени,
в шеметна бурна наслада.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me