uFeel.me
Спирка "Рай\"
Автор: tanq_mezeva,  8 октомври 2012 г. в 13:09 ч.
прочити: 403
Закъснява много влакът. 
Що ли случва се сега?
Пак ме кара да го чакам,
на перона, в самота.

Релсите мълчат смутени
и семафорът заспа,
в лятна дрямка, уморено,
вятърът съвсем замря.

Даже цветето посърна,
що откъснах от душа.
И печално, и кахърно,
то заклюма със глава.

Изведнъж, из зад завоя,
чух да тракат колела.
С песен наруши покоя,
влакът \"Влюбени сърца\".
 
Тя, усмивката разцъфна,
заблестяха сто слънца,
гарата за миг превърна,
в спирка \"Рай\" на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me