uFeel.me
Спаси ме
Автор: bat^goiko,  6 февруари 2009 г. в 00:07 ч.
прочити: 291

Спаси ме любов от свят на лъжи,

спаси ме любов от нестихващата завист,

спаси ме от забързаното ежедневие.

Спаси ме любов от мен самият,

спаси ме от тъгата и черното в душата,

спаси слънцето в сърцето.

Спаси ме любов от помисли зли,

спаси ме любов от думите зли,

спаси ме любов от света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me