uFeel.me
Спаси ме...
Автор: Tania,  28 май 2012 г. в 13:39 ч.
прочити: 218

Създаде ме от думи и мълчания.
И после ме обикна. Да ме сбъднеш.
Наля ми болка. За да те изстрадам.
Поиска ме и вятърна, и мъдра.

И гола ме поиска. След Душата.
Да съм ти Севера. Да съм ти Юга.
И грешница, безбожница. И свята.
И нека съм последната. След другите.

И нека да те диря сред ятата.
На пролетите чужди в мен гнездили.
Да, тясно ми е. Тясно е за лято.
Ти сам ела. Остана ли без сили.

Остана ли без теб, без тишината.
Без вярата, че мога да те имам.
Навярно ще се завърти Земята.
Преди да полетя… Спаси ме…!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me