uFeel.me
Спасение
Автор: nejnabg,  2 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 320

Обичаш ти сълзите ми,

обичаш да виждаш тъга в очите ми.

Ето – сега кърви сърцето ми

и разбити са мечтите ми.

 

На колене аз падах,

влачех се и те умолявах!

За мене всичко беше ти,

но живота ми унищожи.

 

Любовта си исках да ти дам

и по-добри от теб да има – знам.

Сега страдам, плача и крещя.

Кажи ми – как да се спася?

 

Не ще забравя твоите очи,

но сега душата ми гори!

Моля те – помогни, убий ме ти

и невеста на смъртта ме направи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me