uFeel.me
Спасение
Автор: sandra,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 524
Прогони от мен самотата, бъди до мен в нощта, спаси ме от тишината и дай ми топлина. Безвъзвратно обикни ме, моята грешка ти прости, любовта си подари. Всички клюки забрави, лоши и добри, спомените премисли ги истината разбери. Дай ми нежност и закрила, покажи ми радостта, ТИ имаш достатъчно сила, просто ми подай ръка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me