uFeel.me
Спасение
Автор: kras,  8 юни 2013 г. в 07:16 ч.
прочити: 327
Не бях щастлива с теб...
Не ме обича...
Как времето напразно да делим?
Тъй сигурно приключило е всичко...
Не можем нищо с теб да променим!

За чужди грешки бог ли ни наказа?
А виждах само с тебе моят свят...
Но в него беше ти като проказа...
с това че те напуснах... 
оцелях! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me