uFeel.me
Сонет І
Автор: rudin,  29 март 2011 г. в 02:05 ч.
прочити: 403

Не е изминала година
ликът красив откак съзрях -
по-скъпа става ми Галина,
а звучният й ведър смях

кънти в душата ми ранима,
цъфти усмивката пред мен -
тя с боговете е сравнима!
От красотата вдъхновен

стихът ми лее песен жива
и странни звуци на Шопен
в поточен ромол се преливат.

В копнеж минават ден след ден,
любов нощите ми не скриват
и аз заспивам подмладен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me