uFeel.me
Снощи вечер
Автор: aneta_kz,  28 март 2009 г. в 12:34 ч.
прочити: 407

Снощи вечер се любихме! Помниш ли?
Как да помниш? Дори не разбра.
Нежен вятър еротично танцуваше
и бушуваше в оназ тишина.
Той докосваше с целувка копринена
мойте устни, примрели от страст
и с любов ненаситно-стихиена
заклеймяваше всеки наш час.

Снощи вечер се врекохме! Знаеш ли?
Как да знаеш? Ти само мълча.
С грешни мисли съдбата рисувахме
и чертаехме път към дома.
Онзи дом в който никой не влизаше,
който бавно с мечтите умря.
... от прозореца страстно ме милваше
онази нежна, сърповидна луна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me