uFeel.me
Снежна мечта
Автор: tanq_mezeva,  2 януари 2009 г. в 21:49 ч.
прочити: 494

Гора в планина,

а във нея къщурка

кацнала сякаш

на хълма от сняг.

БорОве столетници,

с клони от преспи

ревниво я пазят от

външния свят.

 

В стая уютна,

камина горяща.

Пукот от съчки.

Аромат на смола.

Пламъци жарки по

стените танцуват.

Прозорците в  бяла

дантела скрежат.

 

Звън на кристал.

Два погледа влюбени.

Вино пенливо  

разлива нега.

Ръцете свенливо  

рисуват  телата си.

Устни без думи

сбъдват мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me