uFeel.me
Снежна любов
Автор: tanq_mezeva,  7 декември 2012 г. в 14:44 ч.
прочити: 583
Гора` в планината,
а в нея къщурка,
кацнала сякаш
на хълма от сняг.
Борове столетни,
със преспи-качулки,
ревниво я пазят
от външния свят.

В стая уютна,
камина горяща.
Пукот от  съчки.
Смолист аромат.
Пламъци жарки
стените обгръщат.
В бели дантели
стъклата скрежат.

Звън на кристал.
Два погледа влюбени.
Вино пенливо
разпалва кръвта. 
Свенливо ръцете
рисуват телата си.
Устни  бездумни
мълвят любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me