uFeel.me
Смърт
Автор: datska,  11 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 545
Студената прегръдка днес почувствах,
на времето, забързано в(ъв) нас.
Смразяваща целувка вкусих,
от слепи спомени за страст.

Сълза издайна нежно се излегна,
на порозовелите страни.
Страхливо ръката се протегна
към мислите останали сами.

Сърцето, гниещо от отчаяние
не искаше напред да продължи.
Душата с трепетно желание,
удави се... в собствените си сълзи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me