uFeel.me
Смърт
Автор: Tweet`,  11 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 355
Красива бе тя...
Положена нежно в ковчега на своята съдба...
Красива бе тя...
По лицето й има изписана тъга...
Умирала е нейната душа...
Умирала е тя... и сложила е край на любовта...
Красива бе тя...
Сред толкова много бижута и цветя...
но от тава дали бе щастлива нейната душа?
Красиво, ангелско лице...
Скръстила нежно ледено студени ръце...
Не е могла да понесе болката...
Красива, млада и добра...,
но вече ледено студена е тя в прахта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me