uFeel.me
Смълчани длани
Автор: bizcocho,  28 май 2009 г. в 22:26 ч.
прочити: 512
Изстива жадността на длани,
нестигнали на допирa греха,
изтичат чувства от илюзии застлани,
родили болката на самота...
 
Умира ласката в смълчани длани,
(искри в кристали есенна слана)
треперещи от студ, попарени, събрали
разкъсваща, мъчителна тъга...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me