uFeel.me
Сляпа ли е любовта
Автор: hidalgo,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 613
Казват, че е сляпа любовта.
Вижте само - влюбените хора!
Колко малко искат от света,
колко малко всъщност си говорят.

Колко много "зряща" суета,
бърка всеки миг със пръст в очите,
мъртви сенки бродещи край тях,
с гаснещи съдби от сталактити.

Нека да е "сляпа" любовта.
Нека, но по начини вълшебни,
вижда вечно-живата вода,
птица-Жар и сънища неземни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me